Aankondiging

Alles over Vivarium 2021, hopelijk weer helemaal live (en niet online).
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2772
Lid geworden op: wo 04 mar 2009, 16:02

Aankondiging

Bericht door Pim »

Na weer een succesvolle (online) editie van afgelopen jaar wordt hopelijk dit jaar de Vivariumbeurs weer live gehouden op 27 en 28 november in het Autotron in Rosmalen. De beurs is ruim en mooi van opzet met zowel luxe uniforme standbouw als gewone tafels waarbij er veel aandacht is voor de beleving voor de bezoeker. Naast de vele prachtig ingerichte stands zijn er lezingen, wedstrijden, workshops en andere activiteiten. Neem gerust eens een kijkje op de website website of Facebook.

We mogen van de organisatie ook deze editie weer het Insectenplein organiseren. We kunnen ook weer tafels op het Insectenplein aanbieden tegen een gunstig tarief. Heb je interesse of weet je een standhouder die een welkome aanvulling zou zijn, neem dan contact op via vivarium@coleoptera-forum.nl.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
Pim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2772
Lid geworden op: wo 04 mar 2009, 16:02

Bericht door Pim »

We hebben al redelijk wat aanmeldingen, maar zijn nog op zoek naar kwekers van andere insecten dan kevers. We horen graag als je er zelf met andere insecten wilt staan of mensen kent die dat willen. Stuur dan een e-mail naar vivarium@coleoptera-forum.nl.
Plaats reactie